GSRO bijeenkomst Zwolle - De crisis weerstaan

GSRO bijeenkomst Zwolle - De crisis weerstaan

De volgende GSRO bijeenkomst is op woensdag 12 februari aanstaande. Tijdens deze avond wordt op verschillende manieren ingegaan op het omgaan met de crisis. Het roer moet namelijk om en dat heeft Zwolle goed begrepen. Sterker nog: binnen de gemeente is een ieder er zo langzamerhand van doordrongen dat het een andere manier van werken vergt. Daarvoor moet je bereid zijn als ambtenaar een andere rol te vervullen, zowel binnen de gemeente zelf als “naar buiten”.

De avond beginnen we met het vertonen van een promotiefilmpje “De Kracht van Zwolle”, dat gemaakt is om in Den Haag te kunnen lobbyen. Daarna worden 3 onderwerpen belicht door sprekers van de gemeentelijke eenheid Ontwikkeling: De ondernemende ambtenaar (Jan Nabers), Stimuleren en faciliteren in Stadshagen (Patricia Gerrits) en Inspiratie & co-creatie in Vechtcorridor Noord (Frits Kroese). We zijn te gast bij de gemeente Zwolle.

Kijk voor meer informatie over de avond en voor het aanmelden op deze pagina. Introducees zijn welkom.
Informatie over alle GSRO bijeenkomsten in 2014 staat op deze pagina.

De toekomst van de Arnhemse binnenstad ligt in het...
Voorbij de wijkmonitor: het DNA van Lindenholt
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 22 januari 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ruimtemakers-oost.nl/

Excursies

Jaarlijkse excursie

Elk jaar organiseert de GSRO een dag-excursie, voor het begin van de zomer-vakantie.

Een prima gelegenheid voor de leden, maar ook voor niet-leden, om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Én om "bij te scholen" door een dag lang tijd te besteden aan een onderwerp in een voor "Ruimtemakers" relevant thema.

Voor 2020 is, gezien de uitbraak van het corona-virus, de excursie helaas komen te vervallen.

De GSRO twittert

Volg nieuws uit de vakwereld en over Oost Nederland via onze twitter tijdlijn hieronder:

Lid worden

De GSRO organiseert zo'n 10 bijeenkomsten per jaar. Kennisuitwisseling en netwerken zijn dan allebei belangrijke onderdelen. Tijdens een broodje voorafgaand aan de bijeenkomst kom je oude en nieuwe bekenden tegen.

Lid worden kost slechts € 40,- per jaar en staat open voor vakgenoten die iets hebben met Oost Nederland. Word ook lid door het formulier in te vullen. Óf stuur een mailtje naar info@gsro.nl om meer informatie op te vragen.

Word nu lid

 

Doel

Het belangrijkste doel van de GSRO is om ervaringen te kunnen uitwisselen onder vakgenoten werkzaam in de ruimtelijk inrichting. Tijdens de bijeenkomsten wordt een actueel onderwerp voor het voetlicht geplaatst. De onderwerpen betreffen het brede vakgebied van de ruimtelijke ordening en ruimtelijke inrichting. De uitwisseling van praktische en theoretische ervaringen tussen vakgenoten vormt een belangrijk aspect.

Leden

Het ledenbestand van de GSRO bestaat uit architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, economen, landbouwkundigen, sociaalgeografen, planologen, verkeerskundigen, recreatiedeskundigen en juristen in de publieke of private sector. De GSRO heeft een klein bestuur dat de dagelijkse gang van zaken regelt.

GSRO